« Retour

Côtelettes d'agneau panées au tzatziki

Vidéo de recette

Pâques

Ajouter aux favoris

La recette a été ajoutée à vos favoris.

La recette a déjà été ajoutée à vos favoris.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Durée
Niveau
Côtelettes d'agneau panées au tzatziki
Imprimer Suggérer

La recette a été ajoutée à vos favoris.

La recette a déjà été ajoutée à vos favoris.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Préparation

Temps de cuisson: 40 min.
Informations supplémentaires sur le temps:

30 min. de refroidissement

  1. Scheur het brood in stukken en doe samen met de Parmigiano Reggiano, een snufje peper en de oregano in een blender. Mix fijn.
  2. Kruid de lamskoteletjes met peper en zout. Haal ze eerst door de bloem, dan door de geklutste eieren en tot slot door het kaasmengsel. Zet een halfuur koel.
  3. Snijd de komkommers in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Meng er de yoghurt op Griekse wijze, de citroenrasp, de munt, de look en een scheutje olijfolie onder en kruid met peper en zout. Zet koel.
  4. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de koteletjes goudbruin en krokant. Serveer er de tzatziki bij.